kuat!!

Saturday, April 2, 2011 - Posted by balqis at 6:23 AM
duk layan lagu istikharah cinta...*ni smue gara2 g kursus kawin..esk ada ag*

bersaksi cinta di atas cinta

dalam alunan tasbihku ini

menerka hati yang tersembunyi

berteman di malam sunyi penuh doa


sebut nama-Mu terukir merdu

tertulis dalam sajadah cinta

tetapkan pilihan sebagai teman

kekal abadi hingga akhir zaman


istikharah cinta memanggilku

memohon petunjuk-Mu

satu nama teman setia

naluriku berkata

di penantian luahan rasa

teguh satu pilihan

memenuh separuh nafasku

dalam mahabbah rindu


di istikharah cinta

tbe2 terpikir, mampu ke aku nk hadapi semua ni... bkn senang kahwin ni... nmpak org kahwin mcm seronok je.... *asal ni..ckp mcm esk je nk kawinnye* em... tbe2 sedih, n perasaan nk balik uma tu membuak sangat2!!!! xtaw ble leh balik uma!! arini dgn esk, kursus pra-perkahwinan. mgu depan insya-Allah g T.O.T. dgn dak2 batch. mgu ag satu, sport day SOIS mgu ag satu tu plak, parents day n kem ibadah kat kuala gandah mgu ag satu plak, nk g bookfair.. nmpak gayenye 7 mei la bru leh balik uma....*mntak sgt2 xde aktiviti tarikh ni* coz mgu depan tu da final exam... n da abis 2thun kt ikip... skejap je ase... warrrghh!! tacing3!!! mcm2 dlm pale otak ni... sedih!!!! =( tp, try xnangis!
"kalau sedih menangis, GAGAL! kalau sedih tahan, LULUS! kalau sedih senyum,BERJAYA! kalau sedih tapi tetap gembira, HEBAT! kalau sedih n ucap 'syukur Allah sayangkan aku kerana diuji', CEMERLANG"
*umi, gayenye kite xleh smbut besday same2 thun ni.. 2014 la bru leh.. smoga dipanjangkan umur kite!!